Doe de Claim Check!

   Claim

 

Aantal

Bedrag

  
Airbnb            Heeft u in de afgelopen 3 jaar een huisje gehuurd via Airbnb? Dan heeft u onterecht servicekosten betaald. Gemiddeld gaat dit om €50,- per boeking. Dit bedrag is gebaseerd op 20.000 aanmeldingen. Het precieze bedrag komt neer op 15% van uw boekingskosten.Heeft u in de afgelopen 3 jaar een huisje gehuurd via Airbnb? Dan heeft u onterecht servicekosten betaald. Gemiddeld gaat dit om €50,- per boeking. Dit bedrag is gebaseerd op 20.000 aanmeldingen. Het precieze bedrag komt neer op 15% van uw boekingskosten.
  €  Doe mee >
 
Beeldbuis tv   Had u tussen 1996 en 2006 een beeldbuistelevisies of computerscherm? Dan heeft u per scherm gemiddeld €100,- teveel betaald. U kunt dit bedrag terugvorderen, omdat Philips samen met andere bedrijven prijsafspraken had gemaakt. En dat is verboden!Had u tussen 1996 en 2006 een beeldbuistelevisies of computerscherm? Dan heeft u per scherm gemiddeld €100,- teveel betaald. U kunt dit bedrag terugvorderen, omdat Philips samen met andere bedrijven prijsafspraken had gemaakt. En dat is verboden!
  €  Doe mee >
 
Woekerpolis   Heeft u tussen 1989 en 2008 een hypotheek, pensioen of spaarregeling afgesloten in de vorm van een beleggingsverzekering? Dan heeft u een woekerpolis. U heeft dan veel te veel kosten betaald waardoor de opbrengsten veel lager zijn. In Nederland zijn er 7 miljoen van dit soort polissen verkocht. De kans dat u ook zo’n polis heeft is zeer groot! Wij regelen compensatie.Heeft u tussen 1989 en 2008 een hypotheek, pensioen of spaarregeling afgesloten in de vorm van een beleggingsverzekering? Dan heeft u een woekerpolis. U heeft dan veel te veel kosten betaald waardoor de opbrengsten veel lager zijn. In Nederland zijn er 7 miljoen van dit soort polissen verkocht. De kans dat u ook zo’n polis heeft is zeer groot! Wij regelen compensatie.
  €  Doe mee >
 
Sprintplan      Sprintplan van Spaarbeleg (Aegon) is een effectenlease product verkocht tussen 1998 en 2002. Doordat met geleend geld werd belegd hebben de meeste klanten hun volledige inleg verloren. In Nederland zijn 100.000 Sprintplan producten verkocht. Wij regelen compensatie als u een tussenpersoon had.Sprintplan van Spaarbeleg (Aegon) is een effectenlease product verkocht tussen 1998 en 2002. Doordat met geleend geld werd belegd hebben de meeste klanten hun volledige inleg verloren. In Nederland zijn 100.000 Sprintplan producten verkocht. Wij regelen compensatie als u een tussenpersoon had.
  €  Doe mee >
 
U heeft mogelijk recht op
  €   De getoonde vergoeding is een indicatie en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. ConsumentenClaim werkt op basis van no cure no pay.Gratis aanmelden